Home > Silvestr – Menu

Silvestr – Menu

Vegetariánské menu

Amouse Bouche
Tataráček z tomatů s bazalkovým pestem

Předkrm
Pralinky z Foie Gras se šalotkovým chutney a omáčkou z lesních plodů

Salát
Salát z polníčku s gratinovaným kozím sýrem, karamelizovanými cherry tomátky a omáčkou z pomerančů

Polévka
Hříbkové kapučíno zjemněné smetanou s mléčnou pěnou a krutony

Hlavní jídlo
Gratinované cukety plněné zeleninovým ragů s mačkanými brambory a tomatovou salsou

Dezert
Dortík s čokoládovou pěnou, banánovým krémem a omáčkou z malin

Dětské menu

Polévka
Silný drůbeží vývar s kořenovou zeleninou a raviolkami plněnými drůbežími játry

Předkrm
Jahodový sorbet s kousky máty

Hlavní jídlo
Medailonky z vepřové panenky s mačkanými brambory a máslovou karotkou

Dezert
Dortík s čokoládovou pěnou, banánovým krémem a omáčkou z maliny and mint leaves.

REZERVACE VSTUPENEK