Novinky

10 LET VEČEŘE S MOZARTEM

V září 2022 slavíme 10 let Večeře s Mozartem. Jsme hrdí na stovky odehraných představení, skvělé divácké recenze a dlouhodobou spolupráci s těmi nejlepšími českými umělci a naším úžasným partnerem Grand Hotel Bohemia. Děkujeme a přijďte slavit s námi!

Valentýnská Večeře s Mozartem 12. 2. 2022

Přijďte oslavit svátek zamilovaných na Večeři s Mozartem již 12. 2. ❤ Komorní atmosféra s koncertem při svíčkách a vynikajícím menu od šéfkuchaře Rudolfa Nikolaie je tím nejlepším prostředím na oslavu svatého Valentýna 🥰

Sváteční termíny Večeře s Mozartem 2021

Naši milí diváci,

blíží se nám prosinec a s ním i sváteční termíny Večeře s Mozartem 🍾🎁🎄. 28. 11. je první adventní Večeře s Mozartem, 24. a 25. 12. máme pro vás připravené Večeře s Mozartem s jedním chodem a jedním koncertním blokem navíc a samozřejmě nemůže chybět Silvestr se speciálním programem 29. a 30. 12. a galavečeří 31. 12. Celý sváteční program uzavřeme 1. 1. 2022 novoročním koncertem. Nabídka je široká, stačí si jen vybrat a užít si výjimečnou atmosféru! Budeme se na vás moc těšit. https://mozartdinner.cz/cs/vyber-terminu/

Váš tým Večeře s Mozartem

Snížili jsme cenu vstupenek ke stolu pro osm!

Vážení hosté,

máme pro vás skvělou zprávu! Nově jsme snížili cenu vstupenek ke stolu pro osm. Vouchery na menu i nadále obsahují i uvítací nápoj a tříchodovou večeři inspirovanou česko-rakouskou kuchyní. K večeři v pauzách koncertu je možné dopředu objednat i neomezený nápojový balíček.

Přijďte si k nám vychutnat nezapomenutelný kulturní zážitek!

Těšíme se na vás,
Vaše Live City

 

Neomezený nápojový balíček i o Vánocích

Vážení hosté,

od prosince 2019 budete mít možnost využít neomezený nápojový balíček i během vánočních termínů (24. a 25. 12.) a novoročního představení (1. 1.).

Neomezený nápojový balíček je cenově výhodný a obsahuje neomezenou konzumaci nealkoholických a teplých nápojů, vína a piva, a to během všech chodů v pauzách koncertu. Objednat si jej můžete v našem e-shopu při výběru vstupenek.

Věříme, že tato novinka přispěje k Vaší maximální spokojenosti při návštěvě svátečních termínů.

S úctou
Vaše Live City

Nově si můžete objednat luxusní Zlaté menu o čtyřech chodech

Vážení hosté,

nově jsme pro vás do nabídky zařadili Zlaté menu. Jedná se o luxusní menu o čtyřech chodech, které zahrnuje neomezenou konzumaci vína, piva, nealkoholických a teplých nápojů. Samozřejmostí je také doplnění každého chodu vhodným vínem.

Menu pro vás připravil šéfkuchař Grand hotelu Bohemia a doufáme, že s ním uspokojíme i ty nejnáročnější hosty.

Menu je možné objednat v případě nákupu voucheru do lóže min. 4 dní před termínem představení a je dostupné také ve vegetariánské variantě.

Podrobný popis menu naleznete na stránce Menu a nápoje.

S úctou vaše Live City

Přijďte oslavit Nový rok na Silvestrovskou galavečeři s Mozartem v Obecním domě

V prostorách nejvýznamnější secesní památky v Praze, v Obecním domě, Vás čeká exkluzivní gastronomicko-umělecký zážitek v podání místní Francouzské restaurace a excelentních českých umělců.

Na silvestrovský večer 2018 jsme pro Vás připravili výjimečný program. Vychutnejte si ty nejlepší árie a duety z Mozartových oper a také jeho instrumentální skladby. Po půlnoci se pak ponořte do nejkrásnějších valčíků od Johanna Strausse II. Následovat budou krásné písně Franka Sinatry a další světoznámé bluesové a jazzové skladby.

Sváteční atmosféru večera podtrhne slavnostní šestichodová večeře, připravena místní Francouzskou restaurací v čele s jejím šéfkuchařem Patrikem Bečvářem.

Díky Silvestrovské galavečeři s Mozartem budete mít navíc možnost půlnočního přípitku s výhledem na pražské ulice a zažít venkovní slavnostní atmosféru.

Silvestrovský program ve Sladkovského sále Obecního domu začíná v 19:30 speciálním welcome drinkem a končí přibližně v 1:30 ráno.
Více informací naleznete zde.

Jubilejní koncert světoznámého klavíristy Ivana Klánského

Mimořádný hudební zážitek, velká oslava narozenin. Otec a čtyři synové na jediném pódiu. Takový bude jubilejní koncert světově proslulého klavíristy Ivana Klánského a jeho dětí v pražském Rudolfinu.

Nadaní a úspěšní potomci Ivana Klánského patří ke špičkovým umělcům. Syn Lukáš je klavíristou, na housle hraje syn Vladimír, který je členem známého Epoque Quartet. Syn Adam si vybral violoncello a Daniel, který exceluje ve Večeři s Mozartem, je špičkový basbarytonista.

Koncert s názvem Ivan Klánský a synové představí při své neobvyklé oslavě díla Antonína Dvořáka. Jubilejní koncert se uskuteční 23. listopadu ve Dvořákově síni pražského Rudolfina. Více informací o koncertu naleznete na webu Live City.

Neomezený nápojový balíček a uvítací nápoj nově od května

Milí diváci,

od května letošního roku jsme pro vás připravili novou kategorii vstupenky s neomezeným nápojovým balíčkem, který obsahuje víno, pivo, nealko nápoje a teplé nápoje neomezeně po celý večer. Ve všech kategoriích bude nově zařazen uvítací nápoj. Reagujeme tak na vaše podněty a připomínky a doufáme, že si díky této změně Večeři s Mozartem ještě více užijete!

Těšíme se na vás,
vaše Live City

Silvestrovská galavečeře s Mozartem 2018 nově i v Obecním domě!

Milí diváci,

po velkém úspěchu Silvestrovské Galavečeře s Mozartem v loňském roce jsme se rozhodli ji letos uspořádat na dvou místech zároveň.
Silvestr s námi budete moci oslavit již tradičně v krásném neobarokním sále Boccaccio v Grand Hotelu Bohemia. A nově také v Sladkovského sále, v nejvýznamnější pražské secesní památce, v Obecním domě.
Galavečeře s Mozartem se budou na obou místech velmi podobat. Silvestrovský zábavný program je sestaven totožně, mírný rozdíl najdete pouze ve slavnostním šestichodovém menu. Půlnoční přípitek si v Boccaccio sále užijete v komornější atmosféře, oproti tomu v Obecním domě se můžete na hlavní terase kochat atmosférou pražských ulic.

Moc rádi vás na jednom z těchto krásných míst přivítáme!

S úctou Vaše Live City