Menu

Večeře je složena z tříchodového menu vycházejícího z česko-rakouské kuchyně.

Menu a nápoje podáváme pouze v koncertních pauzách. Všechny menu zahrnují uvítací nápoj.
Zlaté menu je dostupné pouze v lóži a lze ho objednat nejpozději 4 dní před termínem akce. Hosty s objednaným Zlatým menu prosíme, aby se nahlásili na hlavní recepci Grand Hotelu Bohemia mezi 18:30 a 18:50.

V případě, že si menu objednáte nejpozději 48hodin před začátkem Večeře s Mozartem, velmi rádi Vám jako alternativu nabídneme hlavní chod s rybou nebo drůbežím masem dle aktuální nabídky.

Jestliže máte alergie na jídlo, kontaktujte nás prosím. Připravíme Vám menu podle Vašich požadavků.

Hovězí menu


Polévka:
Krém ze sladkého hrášku s pažitkovým jogurtem a krutony 1, 3, 7, 9


Hlavní jídlo:
Hovězí Bourguignon s pečenými bramborami a fazolkami 9, 12


Dezert:
Jablečný závin s vanilkovou omáčkou 1, 7, 8

Vegetariánské Menu


Polévka:
Krém ze sladkého hrášku s pažitkovým jogurtem a krutony 1, 3, 7, 9


Hlavní jídlo:
Jemná cizrnová kaše s řepným karbanátkem a omáčkou z pečených paprik 1a


Dezert:
Jablečný závin s vanilkovou omáčkou 1, 7, 8

Dětské menu


Polévka:
Krém ze sladkého hrášku s pažitkovým jogurtem a krutony 1,3, 7, 9


Hlavní jídlo:
Kuřecí mini řízečky s vařenými bramborami a karotkou restovanou na másle 1, 3, 7


Dezert:
Jablečný závin s vanilkovou omáčkou 1, 7, 8

Zlaté menu


První chod:
Telecí tatarák s marinovaným fenyklem a křupavým toastem 1, 3, 7
Bohemia sekt Chardonnay Brut 0,15 l

Mozart Dinner VIP menu second course
Druhý chod:
Filátko z candáta s houbami a kroupovým rizotem 1, 4, 7, 9
Ryzlink „Rýnský & Vlašský“ 0,15 l – Le Panier & Weingut Zull, ČR a Rakousko


Třetí chod:
Grilovaná kachní prsa s omáčkou z foie gras, marmeládou z červeného zelí a pečenými škubánky 1, 3, 7
Cabernet Sauvignon, pozdní sběr 0,15 l – Vinselekt Michlovský Rakvice, ČR nebo Pilsner Urquell 0,5 l


Čtvrtý chod:
Čokoládový dortík 1, 3, 7
Espresso a Sandeman Porto Ruby

Vegetariánské Zlaté menu


První chod:
Tatarák z červené řepy s kozím sýrem a toastem 1, 7
Bohemia sekt Chardonnay Brut 0,15 l


Druhý chod:
V másle pošírovaný zelený chřest se zastřeným vajíčkem a holandskou omáčkou 3, 7
Ryzlink „Rýnský & Vlašský“ 0,15 l – Le Panier & Weingut Zull, ČR a Rakousko


Třetí chod:
Čerstvé pappardele s pistáciovo-petrželkovým pestem, grilovanými portobello a hoblinami parmazánu 1, 3, 7
Cabernet Sauvignon, pozdní sběr 0,15 l – Vinselekt Michlovský Rakvice, ČR nebo Pilsner Urquell 0,5 l


Čtvrtý chod:
Čokoládový dortík 1, 3, 7
Espresso a Sandeman Porto Ruby

Vánoční menu – 24. a 26. prosince a 30. prosince

Menu I. Welcome drink Bohemia Sekt Brut


Předkrm:
Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou provoněnou pomerančem a máslovými tousty
1, 3, 7, 9


Polévka:
Krém ze sladkého hrášku s pažitkovým jogurtem a krutony
1, 3, 7, 9


Hlavní jídlo:
Candát pečený pod bylinkovou krustou s bramborovo-dýňovým pyré
1, 4, 7, 9


Dezert:
Crème brûlée s pistáciemi
 3, 7, 8

Menu II. Welcome drink Bohemia Sekt Brut


Předkrm:
Zvěřinová paštika s brusinkovou omáčkou provoněnou pomerančem a máslovými tousty
1, 3, 7, 9


Polévka:
Krém ze sladkého hrášku s pažitkovým jogurtem a krutony
1, 3, 7, 9


Hlavní jídlo:
Grilovaná kachní prsa s omáčkou z foie gras, marmeládou z červeného zelí a pečenými škubánky
1, 3, 7


Dezert:
Crème brûlée s pistáciemi 3, 7, 8

Vegetariánské menu Welcome drink Bohemia Sekt Brut


Předkrm:
Salát z polníčku s nokem z quinoa ochucený pomerančovo-medovým dresinkem a piniovými oříšky
7, 8


Polévka:
Krém ze sladkého hrášku s pažitkovým jogurtem a krutony
1, 3, 7, 9


Hlavní jídlo:
Veganský řízek v panko strouhance s vlažným bramborovým salátkem 6, 7


Dezert:
Crème brûlée s pistáciemi 3, 7, 8

Dětské menu


Polévka:
Polévka z pečených rajčat se sýrovými nočky
1, 3, 7


Hlavní jídlo:
Krůtí roláda plněná jemnou fáší se zeleninou, cukrový hrášek a bramborové pyré
3, 7, 9


Dezert:
Lívanečky se smetanovou ricottou, teplými borůvkami a šlehačkou
1, 3, 7

Nápoje

Nápoje je možné objednat do 18:50 (před první částí koncertu) nebo v koncertních pauzách.
Neomezený nápojový balíček je platný pouze do konce akce (cca do 21:30). Neomezená konzumace rozlévaného vína (bílé, červené, růžové), piva, nealko a teplých nápojů podávaných v koncertních pauzách. Lístky s předplacenými nápoji najdete zde.

Pivo – lahev

Pilsner Urquell 12º 0,33l 80,-KČ
Radegast Birell nealkoholický 0,33l 80,-KČ

Nealko Nápoje

Purezza (neperlivá, perlivá) 0,75l 120,-KČ
Purezza (neperlivá, perlivá) 0,33l 80,- KČ
Coca-Cola, Coca-Cola Zero 0,33l 80,- KČ
Fanta, Sprite 0,33l 80,- KČ
Kinley Tonic 0,25l 80,- KČ
Výběr z džusů 0,2l 80,- KČ

Horké nápoje

Espresso – bez kofeinu 80,-KČ
Výběr čajů 80,-KČ

Sekt / Prosecco

Bohemia Sekt Chardonnay 0,15l 140,- KČ
0,75l 690,- KČ
Moët & Chandon Brut Impérial
(není součástí nápojového balíčku)
0,20l 590,- KČ
0,75l 2 600,- KČ

Vína

Bílé víno
Chardonnay Grand Sud
(D’Oc, France)
0,15l 140,-KČ
1l 990,-KČ
Rýnský Ryzlink Vlašský
(Le Panier&Philip Zull, Česká republika)
0,15l 200,-KČ
0,75l 990,-KČ
Sauvignon
(František Mádl, Czech Republic)
0,15l 200,-KČ
0,75l 990,-KČ
Chardonnay, pozdní sběr
(Valtice, Česká republika)
0,15l 180,- KČ
0,75l 890,- KČ

Růžové víno
Carte Noir Rosé
(Provence, Francie)
0,15l 240,-KČ
0,75l 1.190,- KČ

Červené víno
Merlot Grand Sud
(D’Oc, Francie)
0,15l 140,- KČ
0,75l 990,- KČ
Pinot Noir, pozdní sběr
(Michlovský Rakvice, Česká republika)
0,15l 180,- KČ
0,75l 890,- KČ
Frankovka, pozdní sběr
(František Mádl, Česká republika)
0,15l 200,- KČ
0,75l 990,- KČ
Bordeaux Rouge Grand Bateau
(Bordeaux, Francie)
0,15l 240,- KČ
0,75l 1.190,- KČ